Venteliste

Nordea Ejendomme administrerer både ungdomsboliger og lejeboliger som du kan skrive dig op til ved at udfylde formularen under Lejeboliger eller Ungdomsboliger.
Hvis du vil se boliger, hvor der lige nu er ledige lejemål, kan du se dem her.

Store, men samtidigt nærværende

Vi er en af landets største og førende udbydere af erhvervslejemål og lejeboliger. Vi dækker hele værdikæden fra investering, udvikling og udlejning til den daglige vedligeholdelse og administration.

Vi er store, men sørger samtidigt for at være tætte på vores lejere ved at have faste viceværter og ejendomsadministratorer. Vi er således altid til at få fat i og har altid en medarbejder, der kender den enkelt ejendom ud og ind. Skulle du derfor få brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakter du blot den ansvarlige for din ejendom.

Du finder de relevante kontaktpersoner under Ejendomsportefølje.

Løbende nye boliger til ventelisten

Vores ejendomsportefølje udvikles og tilpasses løbende i henhold til markedet. Dels gennem køb, salg og udvikling af eksisterende ejendomme samt opførsel af nye boligejendomme i samarbejde med investorer, lejere og entreprenører. Der kommer derfor løbende nye ejendomme på listen over boliger, du kan skrive dig på venteliste til.

Kunder i Nordea Liv og Pension har fortrinsret

Alle kan skrive sig på venteliste til en bolig hos Nordea Ejendomme, men da vi er en del af Nordea-koncernen vil kunder i Nordea Liv og Pension og derefter deres børn have fortrinsret til mange af vores boliger.

Når du klikker dig ind for at udfylde formularen til enten Lejeboliger eller Ungdomsboliger, vil det typisk være markeret hvilke boliger, kunder i Nordea Liv og Pension har fortrinsret til.

Spørgsmål til boliger eller venteliste?

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med vores venteliste til lejeboliger eller ungdomsboliger er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på info@nordeaejendomme.dk eller på telefon 43 33 80 00.


https://www.nordeaejendomme.dk/venteliste/