Nordea Ejendomme indvier ny bydel med et italiensk madtempel

Københavns nye havnekvarter, Frederiks Brygge, udvikler sig med hastige skridt, og den 2. november kan bydelens første store ankerlejer, den italienske specialforretning Supermarco og Ello Food, slå dørene op til et imponerende madtempel i den gamle stålpladehal.

Åbningen af Supermarco og Ello Food markerer indvielsen af den nye bydel Frederiks Brygge, og forvandlingen af den 80.000 kvadratmeter store Lemvigh-Müller grund er i fuld gang. Nordea Ejendomme står bag udviklingen af den nye bydel i Københavns Sydhavn, der udover 1.350 boliger omfatter grønne byrum, marina, kanaler, caféer, specialbutikker, børneinstitution samt gang- og cykelstier til City.

”Bydelen puster liv i et gammelt industriområde, der for blot få år siden lå øde hen. Det nye havnekvarter byder på et inspirerende miljø med marina, kanaler og en charme, der viser en del af områdets historie. Jeg er sikker på, at Frederiks Brygge bliver til glæde for rigtig mange, ikke kun dem, der kommer til at bo her, men alle, der elsker en tur på eller langs vandet”, siger Palle Gyldenløve, direktør i Nordea Ejendomme.

En bid af Italien
Til november slår Supermarco dørene op til et totalunivers dedikeret til smagen af Italien, og det storslåede madtempel på hjørnet af Vasbygade og Støbegodsvej repræsenterer på fornem vis indgangen til Frederiks Brygge.

“Rammerne og beliggenheden på Frederiks Brygge er perfekte for os. Vi ser et stort potentiale i området, og vores nye adresse sikrer optimal synlighed og gode tilkørselsforhold for vores kunder. Nordea Ejendomme har ramt nerven i det, vi søgte, og vores nye lokaler forener det rå og industrielle med det elegante og pompøse – præcis som vi ønskede. Vi glæder os meget til at flytte ind og til at blive en del af den nye, blomstrende bydel”, forklarer Karsten Brinkmann, projektleder hos Supermarco og Ello Food.

En inspirerende bydel – for alle
Sammenlignet med andre omdannelser af tidligere industriområder i København er det i højere grad en del af planen for Frederiks Brygge, at folk med lavere indkomster også skal kunne være med i boligjagten. Den gamle administrationsbygning er blandt andet blevet omdannet til 69 ungdomsboliger, som alle har været fuldt udlejet fra dag ét. Til november står anden etape, som omfatter 63 lejeboliger på 60 m² til 135 m², færdig.

”Allerede i næste måned flytter nye beboere ind i bydelen, og sammen med åbningen af Supermarco er det en milepæl, som vi ser frem til med stor forventning. Hele projektet er blevet taget rigtig godt imod, og det er dejligt at mærke interessen og se, at projektet skrider fremad som planlagt “, forklarer Palle Gyldenløve, direktør i Nordea Ejendomme

NYHEDER

Her finder du de seneste nyheder fra Frederiks Brygge

 • P-hus og Netto

  08/12/2017

  Netto holder åbningsfest på Frederiks Brygge

  Læs mere
  Frederiks Brygge; udvikling; ny bydel; boliger; lejlighed; lejlighed i København; lejebolig; bolig til leje; lejlighed til leje; lejlighed til leje i København; Teglholmen; Sydhavnen; nye boliger; ny lejlighed; bolig i Sydhavnen; bo til leje

  20/11/2017

  Fuld fart på udviklingen i Sydhavnen

  Læs mere
 • juletræ_web

  16/11/2017

  Juletræet tændes på Frederiks Brygge

  Læs mere
  Frederiks_Brygge_20160523_TH_0111_website

  12/07/2017

  Hyggestunder og aktiviteter ved vandet på Frederiks Brygge

  Læs mere
 • Teglholmen_20160524_TH_0015_small

  27/04/2017

  Oplev Teglholmen under Copenhagen Architecture Festival

  Læs mere
  Frederiks Brygge i Sydhavnen udvikles af Nordea Ejendomme og bygges i disse år på blandt andet Lemvigh Müllers gamel industri areal. Der er primært tale om leje boliger.

  28/03/2017

  Gå mod strømmen i Sydhavnen

  Læs mere
 • Koebenhavn_SV_Frederiks_Brygge_20170130_TH_0101_1200

  03/02/2017

  Arbejdet skrider frem på Frederiks Brygge

  Læs mere
  Vasbygade_illustration_web1

  14/12/2016

  Nordea Ejendomme forvandler porten til København

  Læs mere
 • hjemmeside

  07/11/2016

  Velkommen til vores nye hjemmeside!

  Læs mere
  Netto_Frederiks Brygge_web

  04/11/2016

  Netto flytter ind på Frederiks Brygge

  Læs mere
 • IMG_3382_web

  12/10/2016

  Rejsegilde på Frederiksholmshuset

  Læs mere
  IMG_3485_web

  10/10/2016

  Belvederebroen indvies og lukker et missing link i Havneringen

  Læs mere
 • 2451_Grønningen-DGA

  20/10/2015

  Nordea Ejendomme indvier ny bydel med et italiensk madtempel

  Læs mere