Ungdomsboliger

Nordea Ejendomme administrerer en række centralt beliggende og velindrettede ungdomsboliger i Danmark. Du har her på siden mulighed for at se, hvilke boliger der er ledige samt for at skrive dig eller dit barn op til en ungdomsbolig ved at udfylde vores ansøgningsskema under Ungdomsboliger.

Pensionskunder i Nordea forrest i køen

Det er muligt for alle at skrive sig op til en bolig hos Nordea Ejendomme. Er du pensionskunde i Nordea Liv & Pension eller barn af en af vores pensionskunder, har du fortrinsret til mange af ungdomsboligerne i vores portefølje.

Når du klikker dig ind for at udfylde ansøgningsskemaet til Ungdomsboliger, vil det være markeret, hvilke boliger vores kunder har fortrinsret til.

Viceværten er nem at finde

Vi er en af landets førende udbydere af erhvervs- og boliglejemål, hvor vi dækker hele værdikæden, når vi taler ungdomsboliger. Det vil sige alt fra udvikling, investering, tilpasning og udlejning til den daglige vedligeholdelse og administration.

Vi er store, men vi sørger samtidigt for, at det altid er nemt at få fat i vicevært og ejendomsadministrator. Du kan altid få fat på en medarbejder, der kender din ejendom ud og ind. Du finder alle relevante kontaktpersoner for vores ejendomme under Ejendomsportefølje.

Løbende nye ungdomsboliger

Vi sørger for løbende at udvikle og tilpasse vores ejendomsportefølje til markedet. Dels ved køb, salg og udvikling af vores eksisterende boligejendomme samt opførsel af nye ejendomme i samarbejde med vores investorer, entreprenører samt lejere.

Det betyder, at der løbende kommer nye ejendomme på listen over ungdomsboliger.

Har du spørgsmål til vores ungdomsboliger?

Har du spørgsmål i forbindelse med vores ungdomsboliger eller til ventelisten er du velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til info@nordeaejendomme.dk eller ringe på telefon 43 33 81 00.


https://www.nordeaejendomme.dk/om-nordea-ejendomme/ungdomsboliger/