Erhvervslejemål Århus

Hos Nordea Ejendomme er vi et af landets førende ejendomsselskaber, når det gælder erhvervsudlejning i Jylland og har indtil flere gode erhvervslokaler til leje i ejendomme i bl.a. Århus.

Har du brug for at finde et erhvervslejemål i Århus, så kontakt os. Skriv til os på mailadressen info@nordeaejendomme.dk eller ring på telefon 43 33 81 00.

Førende i erhvervsudlejning

Hos Nordea Ejendomme er vi en af landets absolut største udbydere inden for erhvervslejemål. Vores portefølje består samlet af ca. 2.700 erhvervslejemål og 1.150 lejeboliger. Det samlede antal kvadratmeter beløber sig til ca. 1,5 mio.

Vores store og omfattende boligportefølje med forskellige typer ejendomme og det, at vi står for alt fra ingeniør-/arkitektbistand, vedligeholdelse, fast kontaktperson til personlig administration og vicevært, er vores force.

Mange erhvervslejemål i Århus C

Hos Nordea Ejendomme har vi som nævnt en omfattende portefølje, som bl.a. indeholder en lang række ejendomme i Jyllands hovedstad Århus.

Vi administrerer en lang række forskellige typer erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Århus. Vi kan bl.a. tilbyde erhvervsudlejning på adresser helt inde i centrum i Århus C tæt på det pulserende handels- og natteliv omkring Åen eller på adresser beliggende med gode forbindelser til motorvejen.

Find dine erhvervslokaler i Århus

Hvis du har brug for et erhvervslokale i Århus, så har vi hos Nordea Ejendomme erfaringen og ekspertisen til at hjælpe. Kontakt os på mail info@nordeaejendomme.dk eller ring til os på telefonnummer 43 33 81 00.

Du kan også selv søge efter et ledigt lejemål i Århus ved at søge iblandt alle vores ledige lejemål.


https://www.nordeaejendomme.dk/om-nordea-ejendomme/erhvervslejemal-arhus/