Om Nordea Ejendomme

Nordea Ejendomme er en af Danmarks største udbydere af erhvervslejemål. En lang række små, mellemstore og meget store virksomheder og organisationer, private som offentlige, er lejere hos os. Vores primære aktivitet er at investere i og forvalte ejendomme i hele landet. Ejendomsporteføljen består af 2.700 kontor-, butik- og lagerlejemål samt 1.150 boliglejemål med et samlet areal på 1,5 mio. m² og til en værdi af ca. 22 mia. kr. Porteføljen forvaltes på vegne af de fem parter i Nordea Ejendommes investorkreds: Velliv, Tryg Forsikring, Dansk Ejendomsfond, DNP Ejendomme og Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003.

Hos Nordea Ejendomme udvikler vi de ejendomme, vi forvalter, så de er tidssvarende og lever op til vores lejeres ønsker og behov. Vi bygger også nyt i samarbejde med investorer, lejere og entreprenører. Vi er ca. 100 medarbejdere, som aller har stor erfaring inden for bolig- og erhvervsejendomme, og vi dækker alt fra investering og strategisk porteføljerådgivning til ejendomsforvaltning og -service, udlejning og administration.

I 2017 modtog vi en IPE Real Estate Award for den bedste ejendomsstrategi i Norden.

IPERE Awards17_winner12

Hos Nordea Ejendomme giver vi jer plads – ikke bare målt i m², men også ved at skabe de mest optimale rammer om jeres virksomhed. Vores dygtige projektteam står klar til at rådgive og inspirere til valg af farver, materialer og optimal udnyttelse af rum. Og kommer I under tag hos os, sørger vores dedikerede viceværter for at løse de praktiske opgaver i hverdagen.

Bag Nordea Ejendomme står Skandinaviens største bank, så vi tør godt love, at I er i trygge hænder hos os.

Find dit nye lejemål her.

Hos Nordea Ejendomme føler man sig mere som en samarbejdspartner end en lejer – det giver en vis tryghed.

– Rasmus Bo Bojesen, Bojesen

Gennem de 7 år vi har været lejer, har vi haft et super forhold til Nordea Ejendomme.

– Hardy Kjærgaard, Facility manager hos Arla Foods


https://www.nordeaejendomme.dk/om-nordea-ejendomme/