Virksomheden

Hovedkontor

Tlf.: 4333 8000  Udlejning tlf.: 4333 8100  Fax: 4333 8099       Ejby Industrivej 38, 2600 Glostrup. - VejviserÅbner i nyt vindue

E-mail: info@nordeaejendomme.dk        

  

Nordea Ejendomme er en af de største og førende udbydere af erhvervs- og boliglejemål i Danmark, , fordi vi dækker hele værdikæden fra ingeniør-/arkitektbistand, tilpasning, fast kontaktperson og udlejning til den daglige vedligeholdelse med personlig vicevært og administrator. Vi sætter vores præg og sikrer den højeste kvalitet i alle led, til gavn for både lejere og investorer.


Individuelle behov: Vores ekspertise
Vi er fleksible og tilstræber langvarige relationer med vores lejere. Med udgangspunkt i den store forskellighed i vores ejendomsportefølje og vores omfattende byggefaglige ekspertise, kan vi opfylde individuelle behov og lave tilpasninger, der imødekommer fremtiden.


Fem porteføljer: Samlet succes
Den samlede ejendomsporteføljen består af ca. 2.500 erhvervslejemål og ca. 1.250 boliglejemål med et samlet areal på ca. 1,5 mio. m² til en værdi af ca. 18 mia. kr. Porteføljen er fordelt blandt de syv parter i Nordea Ejendommes investorkreds, for hvem Nordea Ejendomme er fungerende forvalter.
De fem parter i investorkredsen er Nordea Liv og Pension Danmark, Tryg-Vesta Forsikring, Dansk Ejendomsfond, DNP Ejendomme og Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003.


Eksisterende og nyt: Altid i udvikling
Ejendomsporteføljen udvikles og tilpasses løbende i henhold til markedet. Dels gennem køb, salg og udvikling af eksisterende ejendomme samt opførsel af nye domicil- og boligejendomme i samarbejde med investorer, lejere og entreprenører.
Nordea Ejendomsinvestering A/S (Nordea Ejendomme) er et selskab i Nordea koncernen under Nordea Savings and Asset Management.